logokleur

SCHRIJVEN

Tekstcoach
Wil je een frisse en kritische blik op je eigen teksten? Ik redigeer, analyseer, becommentarieer en coach je tekst. Zo wordt jouw tekst een tekst waar je trots op kunt zijn en waar jouw lezer of klant jou in herkent. Ik doe dat voor zowel zakelijke teksten als bij persoonlijke verhalen.

Jouw verhaal op papier
Heb je een persoonlijk verhaal te vertellen, maar hou je niet van schrijven? Is het verhaal te groot, of mis je structuur en weet je niet waar te beginnen? Ik help je. Zorgvuldig, persoonlijk, met oog voor jou en je lezer zet ik je verhaal op schrift.

Ik schrijf daarnaast teksten in opdracht, zoals blogs, interviews en artikelen. Dat doe ik onder eigen naam en als tekstschrijver of ghostwriter.

COACHING

Coachen op persoonlijke ontwikkeling
Ik ben als coach actief op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Ik help je graag met ontrafelen van je dilemma’s en het ervaren van meer lichtheid en vrijheid in je leven. We onderzoeken samen de drempels die je ervaart en vinden de juiste stap om te zetten.

Coaching start altijd met een intake, waar geen kosten aan verbonden zijn. Neem bij vragen gerust contact op. Dat kan via cindydoffcoaching@gmail.com, of bel me: 06-24230635.

TOT SLOT

Fijne afwisseling
Zowel schrijven en redigeren als coachen geven me veel voldoening. Er is een gemeenschappelijke deler: beide vragen onderzoeken, openstaan voor wat zich aandient, nieuwsgierigheid naar het verhaal van de ander, en doordringen tot de kern. En de afwisseling tussen de persoonlijke gesprekken en het schrijven vind ik heerlijk. Ik geniet daardoor extra van allebei.
Kijk hier meer informatie over wie ik ben en wat mijn achtergrond is.
En mocht je nieuwsgierig zijn naar mijn verhalen: schrijven doe ik ook regelmatig in mijn blog.

logokleur