logokleur

Praktische informatie over een coachingstraject
Een coachingstraject start altijd met een intakegesprek. Het intakegesprek is gratis. In het intakegesprek bespreken we wat je doel en je behoefte is, en of coaching iets voor je is. Het intakegesprek duurt maximaal een uur.

Vooraf duidelijkheid over de kosten
We maken na de intake een afspraak over het aantal sessies dat we nodig zullen hebben, zodat jij of je werkgever vooraf weten waar je aan toe bent. Het aantal gesprekken hangt af van wat je wil bespreken en wat je doel is. Je ontvangt van mij een offerte. Als na afloop van het afgesproken aantal sessies blijkt dat er nog behoefte is aan een extra sessie betaal je daar niet voor.
Over een eventuele reiskostenvergoeding maken we ook vooraf afspraken.

Per keer betalen prettiger?
Als je het prettig vindt om per keer af te spreken en te betalen is dat prima.

Locatie
Coaching kan op heel veel plekken plaatsvinden. Thuis, op werk, buiten in de natuur: overal waar een plek is waar je rustig en ongehinderd kunt praten. Eventuele meerkosten voor het huren van een ruimte worden in rekening gebracht.

Verhinderd?
Als je verhinderd bent voor een gesprek of het gesprek wilt verplaatsen, meld dat dan tijdig. Bij afzeggen binnen 24 uur voorafgaand aan onze afspraak breng ik kosten in rekening.

Contactgegevens
Cindy Doff
06-24230635
cindydoffcoaching@gmail.com

logokleur