Algemene voorwaarden Cindydoff.nl

Algemene voorwaarden cindydoff.nl

1. Algemeen

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aankopen die worden gedaan via cindydoff.nl. Door een bestelling te plaatsen verklaar je akkoord te gaan met de algemene voorwaarden.

2. Prijzen en betaling

  1. Alle prijzen zijn vermeld in euro’s. De bedragen zijn exclusief verzendkosten.
  2. Nadat je een bestelling plaatst ontvang je binnen uiterlijk twee dagen een bevestigingsmail waarin de totale kosten staan genoemd (inclusief verzendkosten).
  3. Betaling is mogelijk via de opties die door Mollie.nl worden geboden.

3. Levering

  1. De tekeningen die je via cindydoff.nl bestelt worden 1 – 3 werkdagen na ontvangst van de betaling verstuurd.
  2. Alle bestellingen worden via Post.nl verstuurd.
  3. De tekeningen worden in een verstevigde envelop verpakt. Mocht de envelop en/of de tekening beschadigd aankomen, neem dan direct contact op via info@cindydoff.nl.

4. Retourneren

Mocht het onverhoopt zo zijn dat de tekening beschadigd aankomt of niet naar wens is, dan heb je de mogelijkheid je aankoop te retourneren. Neem, als er iets niet naar wens is bij ontvangst van de aankoop, meteen contact op, zodat we naar een oplossing kunnen zoeken.

  1. Je hebt het wettelijke recht op 14 dagen bedenktijd. Wil je een tekening retourneren dan bericht je mij daar binnen 14 dagen na ontvangst over, per mail op info@cindydoff.nl. Je ontvangt van mij per mail een bevestiging van je bericht.
  2. Binnen 14 dagen nadat je mij hebt bericht dat je van de koop afziet stuur je de tekening(-en) terug. Het adres waar de retourzending naartoe moet is Prinses Wilhelminasingel 11, 1461 AL Zuidoostbeemster
  3. Nadat de geretourneerde tekening door mij is ontvangen maak ik het aankoopbedrag inclusief de oorspronkelijke verzendkosten naar je over.
  4. De verzendkosten voor het terugsturen zijn voor eigen rekening.
  5. Als je meerdere tekeningen hebt gekocht en slechts een deel ervan terugstuurt, ontvang je alleen het aankoopbedrag voor de tekening(-en) retour. Verzendkosten krijg je in dat geval niet terug.
  6. Ruilen of terugsturen is niet mogelijk wanneer de tekening beschadigd is na ontvangst.

5. Privacy
Ik hecht groot belang aan het zorgvuldig omgaan met je persoonlijke gegevens. Meer informatie hierover lees je in mijn privacybeleid.

6. Aansprakelijkheid
Ik kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele kleurafwijkingen als gevolg van beeldschermkwaliteit.

7. Copyright
Alle afbeeldingen op cindydoff.nl zijn eigendom van Cindy Doff en worden beschermd door auteursrecht.

8. Tot slot
Heb je een vraag, opmerking of klacht over mijn producten of diensten, neem dan contact op via info@cindydoff.nl Ik help je graag verder.

Colofon
Cindy Doff
Prinses Wilhelminasingel 11
1461 AL Zuidoostbeemster
KVK 67638643
BTW NL001934552B23