logokleur

_DSC3941

Ik ben Cindy. Ik schrijf, en ik werk als coach op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Ik combineer dit met mijn baan in de financiële sector, waar ik ruime ervaring heb als leidinggevende en als projectleider.
Ik vind het een heerlijke combinatie, een baan en mijn zzp-activiteiten, en ik zou beide niet willen missen. Ook bij mijn werkgever help ik overigens, als lid van het intern coachingsnetwerk, mensen verder in hun groei.

De verbinding bij al mijn werkzaamheden ligt in willen weten wat er speelt, doorvragen, nieuwsgierigheid en tot de kern doordringen. Zowel in schrijven voor anderen als het coachen.

Schrijven
Ik schrijf graag, voor mezelf en in opdracht. Ik doe dat het liefst over onderwerpen die mensen blij maken en over persoonlijke ontwikkeling. Ook schrijf ik persoonlijke portretten en (gast-)blogs. Soms als copywriter, soms als ghostwriter, altijd zorgvuldig en met oog voor de opdrachtgever en de lezer. En ik ben tekstcoach. Ik sleutel graag aan teksten. Redigeren, becommentariëren, analyseren: alles wat nodig is om een goede tekst nog beter te maken. Bijvoorbeeld in mijn rol als redacteur voor de online magazines van Content Collective.
In mijn eigen blog schrijf ik over (startend) ondernemerschap, autisme, werk en de hobbels die ik tegenkom.

Achtergrond in coachingsopleidingen
In 2016 heb ik een NLP Master Practitioner afgerond. NLP (neuro-linguistisch programmeren) biedt een breed scala aan tools en werkvormen die tot dieper inzicht leiden, die ik graag in coaching inzet. In aanvulling daarop heb ik in 2017 de erkende post-HBO coachingsopleiding Meesterlijk Coachen afgerond. In deze opleiding komen westerse psychologie en oosterse filosofie & wijsheidstradities bij elkaar samen.
Ik heb daarnaast diverse korte en lange persoonlijke ontwikkeltrajecten gevolgd op het gebied van leiderschap. Ook heb ik een opleiding tot mediator gevolgd. Waar nodig en nuttig maak ik gebruik van ProfileDynamics© in coachtrajecten. En ik werk als facilitator met teams.

cropped-logokleur.png

 

CONTACTGEGEVENS
Mobiel: 06 – 24 23 06 35
cindydoffcoaching@gmail.com